Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manualVervanging banden

Vervanging banden

Altijd veilig de weg op.

Met de module vervanging van banden van Lease Connection zijn de kosten voor vervanging van je banden opgenomen in het leasecontract. Veiligheid gaat bij Lease Connection voor alles. De norm voor het vervangen van een band is volgens APK 1.6mm. Lease Connection geeft uit voorzorg toestemming om de banden te vervangen vanaf 2.0 mm profiel.

mijn banden zijn versleten, wat nu?

Wanneer de banden van jouw auto versleten zijn, kan je gewoon contact opnemen met je dealer. Alles draait om gemak, dus je mag zelf de dealer kiezen. Als je de voorkeur hebt om de banden door de bandenspecialist te laten vervangen dan kan dat natuurlijk ook. Onze voorkeur gaat in het laastste geval uit naar Profile Tyre Centre

ik heb een lekke band, wat nu?

Als je een reservewiel of reparatieset in de auto heeft, dan kan je daarvan gebruik maken. Over het algemeen is dat de snelste manier om op je bestemming te komen. Wanneer je geen reservewiel of reparatieset heeft, neem dan contact op met onze 24 uurs hulpdienst. Met de kapotte band kunt je je melden bij jouw dealer of bandenspecialist. 

Als de band kapot gereden is, bijvoorbeeld door inrijding (stoeprand, spijkers etc.), en deze moet worden vervangen, dan betreft dit een schade. Er worden in dat geval kosten doorbelast die in verhouding staan met het restprofiel van de kapotte band.

winterbanden

Goede grip is van levensbelang. Dit is vooral in het najaar en in de winter belangrijk wanneer het wegdek vaak glad is door regen, ijzel of sneeuw. Daarom is het gebruik van winterbanden essentieel voor jouw veiligheid.

Meer informatie over winterbanden