Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manualVervangend vervoer

Vervangend vervoer

Altijd mobiel zijn, daar gaat het om.

 

tijdens onderhoud en reparatie

Uitlopende onderhoudwerkzaamheden of reparaties aan je leaseauto kunnen ertoe leiden dat je de leaseauto tijdelijk niet kan gebruiken. Tenzij je werkgever anders met ons heeft afgesproken, zijn de kosten voor vervangend vervoer na 24 uur bij altijd gedekt. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om vervangend vervoer per direct op te nemen in het leasecontract.

 

bij pech in Nederland

Als je binnen onze grenzen strandt met je leaseauto en deze moet worden afgesleept, dan wordt er altijd een vervangende auto aangeboden. Je regelt dat heel simpel via onze 24-uurs hulpdienst. Tenzij je werkgever anders met ons heeft afgesproken, zijn de kosten voor de vervangende auto na 24 uur opgenomen in het leasecontract. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om vervangend vervoer per direct op te nemen in het leasecontract.

tijdens schadeherstel

Als in het leasecontract vervangend vervoer is opgenomen, zijn de kosten voor een vervangende auto na 24 uur (tenzij je werkgever anders met ons heeft afgesproken) in het leasecontract opgenomen, dus dan ook tijdens het herstel van schade aan je leaseauto.

Als in het leasecontract geen vervangend vervoer is opgenomen, dan bestaat de mogelijkheid dat de kosten van de vervangende auto bij de verzekering van de tegenpartij verhaald worden. Dit is alleen mogelijk in het geval van een verhaalbare schade. Bij een verhaalbare schade ligt de schuld bij de tegenpartij van wie de gegevens vanzelfsprekend bekend moeten zijn. Vervangend vervoer is dus niet verzekerd bij een eenzijdige- of schuldschade.

In het geval van een eenzijdige schade- of schuldschade terwijl in het leasecontract geen vervangend vervoer is opgenomen komen de kosten van een vervangende auto voor je eigen rekening of die van je werkgever.

bij pech in buitenland

Als je buiten onze grenzen strandt en de leaseauto kan niet binnen 48 uur worden gerepareerd dan kan je altijd de beschikking krijgen over een vervangende auto. Je regelt dat simpelweg via onze 24-uurs hulpdienst. Zij stellen alles in het werk om zo mogelijk een gelijkwaardig model voor je te vinden. Wanneer de leaseauto in het buitenland (om welke reden dan ook) niet wordt gerepareerd, zorgen wij ervoor dat je leaseauto naar Nederland wordt getransporteerd. Je vervolgt je reis met de vervangende auto welke je uiteindelijk in Nederland inlevert. Uiteraard houden wij hierover contact met je. Tenzij je werkgever anders met ons heeft afgesproken, zijn de kosten voor de vervangende auto na 24 uur opgenomen in het leasecontract. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om vervangend vervoer per direct op te nemen in het leasecontract.

geen vervangend vervoer in je leasecontract?

Wij laten je niet vallen! Ook wanneer vervangend vervoer niet in je leasecontract is opgenomen kan je gewoon op ons rekenen als u een vervangende auto nodig heeft. Houdt er dan wel rekening mee dat de kosten hiervan separaat aan je werkgever worden doorbelast. Ook bestaat de mogelijkheid om vervangend vervoer alsnog in het leasecontract op te nemen. Neem dan contact op met je wagenparkbeheerder.