Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manualnieuwe leaseauto

Je nieuwe leaseauto

eindelijk, het wachten is voorbij

 

gefelictiteerd!

Je hebt net je nieuwe leaseauto in gebruik genomen. Wij wensen je veel fijne, maar vooral veilige kilometers toe met je nieuwe leaseauto. Er zijn natuurlijk nog een aantal dingen die je op korte termijn van ons ontvangt:

  • Als je brandstofadministratie in jeleasecontract hebt ontvang je debrandstofpas uiterlijk twee werkdagen na levering van je leaseauto.
  • Als de verzekerering van je leaseauto in het leasecontract is opgenomen, ontvang je ca tien werkdagen na levering van je leaseauto de groene kaart én een Europees schadeformulier.

de berijder app

Exclusief voor de berijders van Lease Connection is de berijder WebApp ontwikkeld. In deze gratis WebApp vindt je naast alle contactinfo, ook een variëteit aan informatie en hulp voor bepaalde (nood)situaties. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een schade melden, een groene kaart aanvragen of informatie vinden over waar je jouw leaseauto in onderhoud kan brengen. Alle onderwerpen bevatten belangrijke adressen en telefoonnummers, toegesneden op het betreffende onderwerp.

verkrijgbaarheid

Scan de QR-code met uw smartphone of ga naar m.leaseconnection.nl.