Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manualSchade

Schade

Ik heb schade, wat nu?

Helaas hoort schade soms ook bij autorijden. Omdat de omstandigheden en toedracht invloed hebben op de te nemen acties informeren wij je met deze overzicht pagina. Je volgt onderstaand de stappen en wikkelt de situatie daardoor soepel af.

Stap 1: 

Als de auto niet meer rijdbaar is

neem dan meteen contact op...

met onze hulpdienst via 088-0207511. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Als je twijfelt over de toedracht bel dan ook de politie, zij helpen je dan met de afwikkeling. Ook voor een vervangende auto zal worden gezorgd. Afhankelijk van de toedracht en het leasecontract kunnen voor de vervangende auto kosten worden doorbelast. Lees hier meer over vervangend vervoer bij schade. Klik nu op "stap 2" rechts in het menu.

Als de auto nog rijdbaar is

vervelend maar geen paniek.

Bel gerust (tijdens kantooruren) om dit bij ons te melden via 088-0207 503. s'Avonds en in het weekend bel je met onze hulpdienst via 088-0207511. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar. Als je twijfelt over de toedracht bel dan ook de politie, zij helpen je dan met de afwikkeling. Klik nu op "stap 2" rechts in het menu.

inbraakschade

Bel (tijdens kantooruren) om dit bij ons te melden via 088-0207 503. s'Avonds en in het weekend bel je met onze hulpdienst via 088-0207511. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar. We zorgen er dan meteen voor dat uw auto wordt afgesleept. Ook voor een vervangende auto zal zo nogig worden gezorgd. Afhankelijk van het leasecontract kunnen voor de vervangende auto kosten worden doorbelast. Te allen tijde dien je bij inbraakschade aangifte bij te doen bij de politie en proces-verbaal te laten opmaken. Voeg een kopie van het proces-verbaal bij het schadeformulier. Klik nu op "stap 2" rechts in het menu.

schade in het buitenland

Altijd lastig, maar wij helpen je er doorheen. Bij schade in het buitenland moet je de gegevens van de groene kaart van de tegenpartij opvragen en aangifte doen bij de politie. Probeer zoveel mogelijk de situatie vast te leggen op foto's. Daarna meldt je de schade telefonisch bij Lease Connection, tijdens kantooruren via +3188 0207 503.

Is de auto met schade nog veilig en rijdbaar, wacht dan met de rest van de afwikkeling tot je terug bent in Nederland.
Is de auto niet meer veilig of rijdbaar? neem dan contact op met onze hulpdienst via +31 880207511. De hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar. We zorgen er meteen voor dat je auto wordt afgesleept. Ook voor een vervangende auto kan worden gezorgd. Afhankelijk van uw leasecontract kunnen voor de vervangende auto kosten worden doorbelast. Klik nu op "stap 2" rechts in het menu.

ruitschade

Sterretje in de voorruit? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij Autotaalglas. Als het sterretje gerepareerd kan worden kost het je helemaal niets. Als de ruit is gescheurd (voor of tijdens de poging tot reparatie) dan belasten wij u hiervoor een € 75,00.

Maak een afspraak met autotaalglas