Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeService en productenOnze leasevormen

Onze leasevormen

Hoe wil je het hebben?

Hieronder vindt je een overzicht van de standaard leasevormen waaruit je de keuze hebt. Onze accountmanagers staan voor je klaar om je te helpen de juiste afweging te maken.

netto operational lease

Een Netto Operational leasecontract omvat het minimale aantal componenten. Uitsluitend de kosten van rente, afschrijving en wegenbelasting (HSB) zijn in het contract opgenomen. Alle gebruikskosten, zoals reparatie, onderhoud, banden en verzekering komen voor je eigen rekening.

full operational lease

Een Full Operational leasecontract omvat het maximale aantal componenten. In tegenstelling tot Netto Operationele lease zijn dan ook alle gebruikskosten, zoals reparatie, onderhoud, banden en verzekering in het contract opgenomen. Je kan ook kiezen om de dienstverlening uit te breiden met vervangend vervoer, winterbandenregeling en brandstofadministratie.

sale & lease back

Bij Sale & Lease back koopt Lease Connection jouw huidige wagenpark over. De auto’s worden dan op de balans van Lease Connection geactiveerd, waardoor je kapitaal vrijmaakt voor je onderneming. Lease Connection least de auto’s aan je terug op basis van een van deze leasevormen. Op deze manier zijn de kosten van jouw wagenpark beter te beheren en te beheersen.

shortlease

Door middel van Shortlease biedt Lease Connection jou de mogelijkheid om voor een kortere periode (1-12 maanden) auto’s te leasen. Je bent op deze manier flexibel voor bijvoorbeeld een proeftijdperiode of een gedetacheerde medewerker.

bestelauto lease

Of het nu gaat om een standaard bestelauto, of een specifieke uitvoering zoals een koelauto, een chassis met een laadbak, al dan niet voorzien van een laadklep, of om een dubbele cabine; de specialisten van Lease Connection denken met je mee over het juiste laadvermogen, de beste trekkracht, of de laagste kilometerprijs. Maar ook de mogelijke fiscale voordelen worden uitgebreid met je besproken. Juist die specifieke omstandigheden en voorkeuren worden door Lease Connection vertaald in de juiste leasevorm tegen de beste condities.

leasen zonder afkoop

Verandering in de vervoersbehoefte, bijvoorbeeld door groei van de onderneming, het inzetten van tijdelijk personeel of juist het inkrimpen van bedrijfsonderdelen, kan leiden tot hoge kosten voor de afkoop van een leasecontract. Lease Connection biedt je de unieke extra zekerheid: “Leasen zonder afkoop”. Bij deze unieke flexibele leasevorm zal bij onverhoopte tussentijdse beëindiging van het leasecontract geen afkoop in rekening worden gebracht.

starterslease

Voor een beginnende ondernemer is het lastig om een leasecontract af te sluiten. Immers kunnen zij nog geen jaarstukken overleggen. Voor deze “jonge” ondernemers heeft Lease Connection een flexibele oplossing. Wij komen het je graag vertellen.

leasing op maat

Omdat de behoefte per ondernemer anders is, kan het zijn dat een standaard leasevorm niet geheel aansluit op de behoefte. In dat geval bieden wij je Leasing op maat.