Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manualEinde leasecontract

Einde leasecontract

Time flies...

Is je leasecontract alweer bijna om? Dan hebben wij jou, of je wagenparkbeheerder al een bericht gestuurd met de verschillende mogelijkheden. Een nieuwe auto, het huidige leasecontract verlengen, de auto aankopen, het kan allemaal!

nieuwe leaseauto

Altijd leuk! Een maand of vier voor het einde van je huidige contract kun je rustig gaan oriënteren. Je blijft met je huidige auto rijden tot de levering van je nieuwe auto. Bij aflevering laat je de oude simpelweg achter bij de leverende dealer.

uw eigen leaseauto kopen

Waarom ook niet? Hij is nog steeds mooi, rijdt lekker heeft altijd op tijd professioneel onderhoud gehad. Is jouw huidige leasecontract binnen nu en 4 maanden ten einde, vraag dan vrijblijvend om een overnameprijs bij jouw accountmanager. Je ontvangt binnen 2 werkdagen de overnameprijs.

uw leaseauto inleveren

In principe lever je de auto bij Lease Connection in, tenzij we anders met je zijn overeengekomen. Bij het inleveren van de auto wordt er gelet op zaken als kilometerstand, schades, etc. Dit wordt vastgelegd op het door jou te ondertekenen innameformulier. Lever je de auto niet op onze vestiging in, dan vragen we je vriendelijk de inleverdatum aan ons door te geven.

meenemen bij het inleveren

Vergeet niet om de volgende zaken, indien van toepassing, met je oude leaseauto in te leveren:

 • kentekenbewijs deel 1A en 1B, of kentekendcard
 • de brandstofpas
 • sleutel en reservesleutels
 • afstandbediening, front van de radio, keycard, beeldscherm
 • PIN-codes van startblokkering, radio
 • APK keuringsrapport
 • groene kaart
 • berijderspas
 • instructie- en onderhoudsboekje van de auto.
 • dakdragers
 • bagagescheidingsnet

leasecontract verlengen

Als de leeftijd, kilometerstand en de staat van jouw easeauto het toestaan is het mogelijk om het leasecontract voor een jaar te verlengen. Dat kan ook in de maandelijkse kosten een flink voordeel opleveren, omdat de auto al voor een groot deel is afgeschreven. Neem contact op met jouw accountmanager om de mogelijkheden te bespreken.

leasecontract voortijdig beëindigen

Tenzij je "least zonder afkoop" is het voortijdig beëindigen van een leasecontract in de meeste gevallen kostbaar. Dat komt omdat bij leasing een anuitaire afschrijving wordt gehanteerd. Je betaalt in het begin van het contract meer rente dan afschrijving en aan het eind van het contract pas meer afschrijving dan rente. De boekwaarde van jouw leaseauto is tussentijds dus in de meeste gevallen hoger dan handelswaarde van dat moment. Natuurlijk denken wij wel met je mee. Neem gerust contact op met je accountmanager.