Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeDisclaimer
Disclaimer

Disclaimer

Hoewel de informatie op de website van de Van Beynum Groep met zorg is samengesteld en als doel heeft deze zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Van Beynum Groep website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Van Beynum Groep, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Van Beynum Groep is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in prijzen, modellen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden.

De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de website.

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder uitdrukkelijke vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Van Beynum Groep.