Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manualBrandstofpas

Brandstofpas

gemak dient de mens.

Met de module brandstofbeheer van Lease Connection maak je het jezelf nog makkelijker. Je krijgt de Multi Tank Card en betaalt in heel Nederland voor brandstof en smeermiddelen. Optioneel kan Mullti Tank Card ook voor de kosten van tolwegen, wasstraat of parkeren worden gebruikt. Het mooiste is, dat je van de administratieve rompslomp af bent. Geen bonnetjes meer bewaren en verwerken, je ontvangt gewoon maandelijks een factuur mét gespecificeerd overzicht van alle tankingen.

tanken in heel Nederland

Met de Multi Tank Card kan je bij alle tankstations in Nederland terecht die aangesloten zijn op het online autorisatienetwerk. Je tankt alle brandstoffen en chemicaliën (koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en olie) afrekenen, mits de limietinstellingen dit toelaten.

Je bepaalt zelf wat er met de Multi Tank Card-pas afgerekend mag worden. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde producten en/of productgroepen uitsluiten. Wil je bijvoorbeeld dat er geen speciale diesel of speciale benzine afgerekend kan worden? Dan regelen we dat zo voor je in.

internationaal tanken

De snelweg houdt niet op bij de grens. Als je zakelijk regelmatig in andere Europese landen verblijft, wil je de brandstof ook daar kunnen gebruiken. Lease Connection maakt het mogelijk om ook in het buitenland elektronisch af te rekenen met de Internationale Multi Tank Card/DKV-pas.

De Internationale Multi Tank Card geeft je toegang tot het grootste merkonafhankelijke tankstation netwerk in Europa door de samenwerking met DKV. De pas heeft twee magneetstrips: de ene zijde (Multi Tank Card) gebruik je binnen Nederland, de andere zijde (DKV) gebruik je bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland. Je kan de internationale tankpas ook gebruiken voor het afrekenen bij tolwegen en toltunnels.

brandstofpas kwijt?

Meldt diefstal of verlies van je brandstofpas direct bij Lease Connection zodat wij de pas kunnen blokkeren. Als je zelf de houder bent van de brandstofpas dan kun je hier de brandstofpas zelf blokkeren. Als het vermoeden bestaat dat zowel de pas als de pincode in verkeerde handen is gekomen, geef dat dan duidelijk aan.

pincode vergeten?

Bent je de pincode van je brandstofpas vergeten? neem dan contact met ons op. Je krijgt de pincode vervolgens per post toegestuurd.

brandstofbeheer toevoegen aan jouw leasecontract?

De module brandstofbeheer is gemakkelijk toe te voegen aan je leasecontract, ook tussentijds! Neem hiervoor contact op met je wagenparkbeheerder of bel even met een van onze accountmanagers.