Bel mij
x

Bel mij

Twitter
Facebook
Van Beynum Groep: Innovatief in klantgemak
U bent nu hier:HomeBerijder manual24-uurs hulpverlening

24-uurs hulpverlening

altijd en overal, zelfs in het buitenland.

Het komt nooit gelegen...een lekke band, pech of schade met je auto. Lease Connection stelt alles in het werk om je zo snel mogelijk weer mobiel te krijgen. Onze hulpdienst is 24 uur per dag bereikbaar om assistentie te verlenen. Zo mogelijk zal jouw auto ter plekke worden gerepareerd, lukt dat niet, dan wordt deze afgesleept en later gerepareerd. Uiteraard verzorgen wij een vervangende auto als dat nodig is. En ja, ook in het buitenland.

voor pechhulp bel je met +31 88 02 07 511


Vervangend vervoer bij pech

bij pech in Nederland

Als je binnen onze grenzen strandt met je leaseauto en deze moet worden afgesleept, dan wordt er altijd een vervangende auto aangeboden. Je regelt dat heel simpel via onze 24-uurs hulpdienst. Tenzij je werkgever anders met ons heeft afgesproken, zijn de kosten voor de vervangende auto na 24 uur opgenomen in het leasecontract. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om vervangend vervoer per direct op te nemen in het leasecontract.

bij pech in het buitenland

Als je buiten onze grenzen strandt en de leaseauto kan niet binnen 48 uur worden gerepareerd dan kan je altijd de beschikking krijgen over een vervangende auto. Je regelt dat simpelweg via onze 24-uurs hulpdienst. Zij stellen alles in het werk om zo mogelijk een gelijkwaardig model voor je te vinden. Wanneer de auto in het buitenland (om welke reden dan ook) niet wordt gerepareerd, zorgen wij ervoor dat je leaseauto naar Nederland wordt getransporteerd. Je vervolgt je reis met de vervangende auto welke je uiteindelijk in Nederland inlevert. Uiteraard houden wij hierover contact met je. Tenzij je werkgever anders met ons heeft afgesproken, zijn de kosten voor de vervangende auto na 24 uur opgenomen in het leasecontract. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid om vervangend vervoer per direct op te nemen in het leasecontract.